ibland suger livet rätt rejält.

För ett par år sedan lånade vi ut våran travare Snäckan (Ozelot Qui) till en fodervärd som skulle ha henne ett-två år i framtiden för att avla. Hon lovade ett jättebra o omsorgsfullt hem osv osv. Vi var där o checkade stället o allt verkade perfekt!
-
För cirka ett halv år sen fick vi reda på att våran häst var död. Denna kvinna vi hade lånat ut henne till hade ljugit för oss under hela tiden då vi frågat hur hon mådde osv o hela tiden avbokat våra besök. Hon hade då slaktat våran häst för att få pengar. Antingen hade hon skickat vår häst till Knorrevången (svartslakteri i Skåne) eller på en båt vidare till tillexempel Turkiet för att sedan slaktas eller säljas. På båten fraktas ett stort antal hästar i ett väldigt trångt utrymme utan mat o vatten under hela resan. På knorren slaktas de svart mitt på natten o deras pass förfalskas. Så vi vet inte riktigt vart hon tog vägen. På ett sätt hoppas man ju att hon skickades till knorren... Då fick hon iallafall inte lida lika mycket som om hon skickats med båten.. De är ju svårt att veta eftersom passen förfalskas...
Vi försökte ju då såklart få tag på denna kvinnan som vi lånat ut henne till. Och i sökandet efter henne fick vi reda på att det var hundratals andra drabbade som också, precis som vi skickat sina hästar dit för att de ska avlas eller vad deras anledning nu än var. Så kvinnan har då letat reda på ett väldigt enormt antal hästar för att sedan skicka iväg en last med hästar en gång i veckan, med en lastbil till knorren. För att sedan känna 2000-4000 per häst, olika pågrund av ras o värde.
Så vi har under ett halv år försökt få polisen med oss men de skiter i allt på grund av brist på bevis..
Men jag tänker då aldrig sluta kämpa för de här, jävla f*tta till människa, inga skuldkänslor eller nåt. Jävla vider!
-

Saknaden efter dig gör ont, men jag hoppas du har det bra..
Tänker på dig ofta o du kommer alltid leva med oss inombords, kan kämpa in i de sista för de här.
Du är värd allt & lite till.
Glöm aldrig att jag älskar dig, otroligt mycket.
Världens vackraste.. <3



Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback