Födelsedag!

Hihi det här är mitt första tidsinställda inlägg, när ni läser det här ligger jag och sover. Ska gå upp sju, städa hela lägenheten och sen gå och sova igen tills mamma kommer hem från jobbet. Vill inte ha tårta men det vill hampus, så jag sätter mamma på bakning och så blir hampus nöjd. Haha, aja. Lägger in bilder på vad jag fick osv senare :)

puss puss!

Surig

Hej, är sjuukt sur idag. Ingenting blir som planerat. Hade sett fram emot en rolig och mysig dag, men nej.
Totalt ändrade planer! Inte för att dagen inte kommer bli mysig och bra ändå men det vart inte som jag ville och hade tänkt att den här dagen skulle bli. Den här dagen är faktiskt speciell för mig. Sista dagen som tretton år.. Ja det låter galet, liksom varför skulle den dagen vara speciell? Jadu, det är allra sista gången som jag är tretton år. Jag har aldrig tänkt såhär dagen innan  någon annan födelsedag, men nu har jag tänkt om. Jag kommer ALDRIG någonsin mer vara tretton år, det är speciellt. Fast jag känner mig nästan psykiskt sjuk som tänker såhär, hehe. Jag kanske är lite sjuk trots allt.



mogen bild, know it

Nelly&Ida

Hej Hej!

Helt oplanerat åkte jag till Nelly i måndags, sov där över natten och på tisdagen gick vi in till Hallsberg och träffade Ida. Vi satt vid långängen och tog lite kort, sen kom Meline och Matilda. Tänkte ladda upp bilderna här eftersom jag inte laddar upp flera stycken på bilddagboken eller facebook. Så varsågod!










Tack :)

Livet

Känner mig lycklig oh tacksam idag, inte fan har jag någon aning om varför..
Jag bara känner att jag har världens bästa familj, världens bästa vänner, världens bästa pojkvän osv, osv.

Jag tänker också på hur stooor jag börjar bli, asså inte på bredden ;)
Utan åldern oh det. Liskom jag fyller fjorton om fem dagar? Visst, det kanske inte låter så mycket, men hur snabbt har inte sjuan gått ? Känns som att första dan i transten var igår liksom. Åttan lär ju gå minst lika fort. Sen kommer nian och sen slutar jag transten och går in på en linje ? Sen är jag ju fan vuxen ? Känns lite skrämmande faktiskt.
Jag tittar mig i spegeln och ser att jag bara blir längre och längre, ser hur jag förändras och förändras. Tittar på kort från sexan och sjuan och ser att man förändras verkligen. Beteendet för den delen också !

2010:





2011:





Skillnad ?

Orken & kraften försvinner med tiden

Hej, tänkte bara säga att inläggen jag skriver är inte till för er, det är något jag vill ha när jag blir äldre och titta tillbaka på. Så skriver jag något är det inte för att jag vill att ni ska tycka synd om mig osv. Det är för att jag själv ska ha något att läsa i framtiden. Som en dagbok liksom.

Jag står ut dag för dag, utan er vid min sida. Jag har en dröm, att ni alltid ska vara stolta över mig.
Jag lovar Snäckan, jag ska få hämnd åt dig.
Jag lovar Lizzie, jag tänker på dig ofta och jag har vårat kort på min hylla.
Jag lovar Celina, jag ger ditt namn till alla mina kära för att du betytt så mycket.
Jag lovar Diana, du betyder så mycket fortfarande och jag kommer alltid minnas dig.
Jag lovar Prinsessan, jag saknar dig och är glad för mina år tillsammans med dig.
Jag lovar Doris, jag älskar dig sjukt..
Jag lovar Alex, jag minns våra galna stunder tillsammans..
Jag lovar Sigrid, jag saknar dig och våra minnen.
Jag lovar Cindy, jag glömmer aldrig dig, tack för alla stunder!
jag lovar Frasse, jag räddade dig för att jag visste att du var underbar. Om du fortfarande lever, kom hem<3
Jag lovar Mira, vi gjorde allt vi kunde..
Jag lovar Kayo, du betyder än idag och vi la ner vår själ i dig..
Jag lovar Kalle, din galna tok, vi kämpade in i det sista..
Jag lovar My, du var den första som lärde mig hur man älskade någon så sjukt mycket<3

tack för att ni alla gjor mitt liv bättre, på ett eller annat sätt. Jag glömmer er aldrig och kommer göra allt för att ni ska kunna le däruppe och tänka att ni är stolta. Ni är mitt allt. <3

R.I.P

En dag ses vi igen, och den dagen längtar jag efter. Ha det skönt på de gröna ängarna, vi ses <3


Kom ihåg, detta var bara för mig.


Dressyr

Hej!
Red dressyr på banan med Nightan här om dagen, det gick väl bra. Evelinn hjälpte mig, det är lite svårt att se från hästryggen vad som ska förbättras osv. Det går iallafall bättre och bättre, hon är inte lika stel och kommer igång snabbare än förrut. Nu söker hon sig till o med neråt. Aja, blir väl dressyrpass så ofta jag kan nu innan ridlägret. Bjuder på några bilder, dock är de inte från detta pass.




Hehe, dissa minerna...


Dressyr på schemat

Hej!

Mamma jobbar idag så jag är själv, ska städa undan lite nu och sen ska jag dra t stallet och rida. Skulle ridit i torsdags men fick en dörrjävel i ryggen. Så det gör pissont när jag böjer mig ner. Men nu ska jag iallafall rida så gått det går. :)

Hade tänkt att rida på banan och jobba dressyr med henne idag, det är ju ridläger och två veckor!
Jag är seriöst skitnervös, alla andra har värsta trimmade dressyrponnyerna och tävlar och massa och så är jag där och jag kan ju inte lika mycke som alla andra. Sen har Nightan dålig kondition och inga muskler så det är jätte jobbigt och tungt att få ner henne på tygel och så vidare. Sist jag tränade ville hon inte fatta galopp och jag fick driva på henne hela tiden, så fort jag slutade skänkla så saktade hon av. Men det ska nog gå bra.

Bloggar senare när jag kommit hem, puss hej sålänge!



Själv hemma

Hej hej :)

Sitter nästan helt själv hemma, bara jag och Hampus hemma. Adam är hos pappa och mamma är i göteborg, Cattis och småtjejerna är hos farmor och farfar i Arboga. Så här sitter jag, Hampus och jag. Vi har haft i ytterligare en blondering i håret, med folie runt hela skallen. Fyfan vad det bränner på huvudet :o


Nu har jag sköljt ur färgen och jag är vitblond. Hehe, ser lite sjukt ut. Men det är väl bara ovant.

Hampus och jag lagade nyss makaroner och köttbullar, Hampus fick hjälpa mig att koka makaronerna. Hehe.. lagom pinsamt. Jag bara " Hehe, hampus ? Hur lagar man makaroner?".

Aja, nu ska jag diska, dammsuga, gå ut med hunden och sen drar jag nog ut med Hampus och några och gör någe :)




Har lite brunt där uppe vid luggen, precis vid utväxten. Ska fixa till det med blondspray senare hade jag tänkt :)
Ser lite bättre ut nu också, det där var precis efter att jag fönat håret så det ligger helt fel :)

Men men, det får duga sålänge, ha det bra!

PUSSSSSS